2021. aasta XRP Ledger Trust fondi stipendiumi pälvis neli kandidaati — Tartu Ülikooli Sihtasutus
Tagasi

Bakalaureuse õppe üliõpilastele mõeldud 1500 euro suuruse stipendiumi laureaadid on Armani Pogosjan (sotsiaalteaduste valdkond, õigusteaduskond) ja Emil Geiushov (sotsiaalteaduste valdkond, majandusteaduskond). Doktorantidele mõeldud 3000 euro suuruse stipendiumi said Ilya Ilin (sotsiaalteaduste valdkond, õigusteaduskond) ja Anastasiia Pustovalova (sotsiaalteaduste valdkond, majandusteaduskond).  

Anastasiia kinnitab, et stipendium võimaldab tal edukalt jätkata oma uurimistööga, mille sisuks on uurida erinevate oskuste (digitaalsete, suhtlemis-, kognitiivsete) koostoimet töökohal.

„Olen stipendiumi eest väga tänulik, kuna see toetab minu igapäevast tegelemist uurimistööga ja võimaldab mul täielikult keskenduda selle lõpuleviimisele. Lisaks võimaldab stipendium osaleda rahvusvahelistel akadeemilistel sündmustel,“ rõõmustab ka Ilya. Tema uurimistöö teema seisneb inimese ja arvuti vahelise suhtluse kontseptualiseerimises õiguslikus raamistikus.

MTÜ XRP Ledger Trust fondi stipendium asutati 2021. aasta oktoobris eesmärgiga toetada Tartu Ülikooli üliõpilaste digimajandusele üleminekuga seotud uurimistöid.

 

Lisateave:

Katriin Fisch-Uibopuu

Tartu Ülikooli Sihtasutuse juhataja

514 6113

katriin.fisch-uibopuu@ut.ee